Over Studio Wilderness

Even voorstellen. Wij zijn Josselin (illustrator) en Josette, twee zussen met een hoofd vol ideeën én de oprichters van Studio Wilderness: de ontwerpstudio voor the wild things in life. Ons creatieve hart gaat sneller kloppen van mooie illustraties en typografie. En die liefde delen wij graag met jou!

Stedentripjes en mooie reizen, wat verder kijken dan je neus lang is, maar eigenlijk alles in de wereld om ons heen zorgt voor een flinke dosis inspiratie. En we zijn áltijd op jacht naar meer. Zo hopen we met Studio Wilderness de leukste dingen in het leven vast te leggen. Met het sturen van kaartjes of een poster in een lijstje; we willen al die inspiratie in huis halen, zo dat niet alleen wij maar ook jij er altijd van kan genieten.

Alle illustraties en teksten zijn bedacht en handgemaakt door onszelf. Gewapend met ecoline, penselen en fineliners, brengen we ieder idee van inspiratie tot concreet ontwerp. Onze stijl is vrouwelijk, fun, kleurrijk, maar sophisticated én een klein beetje wild. Vooral de natuur en dieren zijn we gek op, dus die zul je regelmatig terugzien in onze ontwerpen.

Van kaarten en posters, tot custom made producten en al het leuks dat we nog voor jullie in petto hebben, alles is met liefde gemaakt door ons. Zodat jij jezelf óf iemand anders er hopelijk heel blij mee kunt maken.

Veel liefs,

Josselin en Josette

Oog voor natuur
Wij zijn dól op alles van papier. Maar we zijn ook ontzettend dol op de natuur. Daarom proberen wij alles wat Studio Wilderness doet zo milieubewust mogelijk te doen. Waar mogelijk kiezen we voor verantwoorde papiersoorten en verpakkingsmaterialen met een eco-keurmerk. Het kan áltijd beter, dat weten wij ook, dus we blijven verder kijken. Om de natuur een handje te helpen, planten we zelf extra bomen terug in samenwerking met Trees for All. Zo compenseren we CO2 en wordt er op basis van het aantal bestellingen een boom in Nederland geplant. Daarnaast steunen wij – middels het symbolisch adopteren van een koala – het Wereld Natuur Fonds in hun actie om bomen en dieren te beschermen.

0
0
In je winkelmand