Poster kinderkamer
Met een van onze posters geef je jouw kinderkamer direct een vrolijke, stoere en persoonlijke sfeer. Daarnaast leert je kind op een speelse manier dat de A van aap, de K van koala en de W van walvis is met de alfabet poster en dat bijvoorbeeld giraffen in Afrika leven met onze wereld poster. Welke dieren er in Australië leven? Sowieso een kangoeroe. De kinderposters zijn educatief maar vooral super leuk en staan dus bomvol met dieren! Zoals je van Studio Wilderness gewend bent. Een poster voor de kinderkamer is natuurlijk ook een perfect kraamcadeau of geef je graag op een verjaardag van een baby of kind.

Onze posters zijn gedrukt op stevig en mat 300-grams papier met FSC-keurmerk en hebben een afmeting van 70 x 50 cm, tenzij anders vermeld. Mocht je een ander formaat willen bestellen, mail ons dan.

Wij zijn bezig met het illustreren van nieuwe kinderposters. Mocht je een tof idee hebben of speciaal voor jou een poster willen laten maken, dat kan! We luisteren graag naar jouw wensen en denken altijd met je mee.

Wil jij een persoonlijk en uniek ontwerp van onze hand? Dat kan! Kijk hier voor inspiratie en onze werkwijze of stuur ons een mail.

0
0
In je winkelmand